Over ons

Over Nieuwe Ruimte, natuurlijke gezondheid

Nieuwe Ruimte, natuurlijke gezondheid is op 1 juli 2015 opgericht door Inge Verton.

Kvk 63708825

BTW 1255.04.202B01

Boschstraat 42

4811 GH Breda

Voor vragen over of huur van ruimtes, aanmelden voor workshops of anderszins,
Mail info@nieuweruimte42.nl of bel 06-57390188

Waarom Nieuwe Ruimte

Ik vind het fijn om met Nieuwe Ruimte bij te dragen aan balans, gezondheid, blijdschap en verbinding tussen mensen.

Wat doet Nieuwe Ruimte?

Nieuwe Ruimte biedt een fysieke ruimte waarin je de ruimte verkent die je ervaart om jezelf te zijn. Hier is ruimte voor aandacht aan díe behoefte, dát talent, die passie, dat vraagstuk dat speelt. En zo vind of houd je balans in jezelf en je omgeving.

Hoe doet Nieuwe Ruimte dat?

Nieuwe Ruimte heeft twee zalen en een kookstudio te huur voor workshops, lessen en lezingen over natuurlijke gezondheid.

Natuurlijk: dichtbij de natuur en de natuur van de persoon

Gezondheid: balans op mentaal en lichamelijk vlak

Over Inge Verton

Ik ben eigenares van Nieuwe Ruimte en coördineer de workshops, lessen en lezingen in Nieuwe Ruimte.

Ik ben sociologe, heb gewerkt als beleidsadviseur en als inspecteur van politie en ben Qi Gong docent en therapeut in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij het CNGO in Tilburg doe ik nu de specialisatie Tui Na en An Mo Kijk op www.cngo.nl/bocam.

Ik geef qi gong-les en geef Chinese medische massages om a) door te geven wat ik leer, b) om mensen bewust te maken van hun eigen geneeskracht en c) omdat de Chinese benadering van gezondheid, en in feite het leven, zo ontzettend interessant is en ik me er blij en dankbaar bij voel.

Samen met Petra de Weert van Deutekom en Karin Bosveld ben ik organisator van het netwerk Bredames, betekenisvol ondernemen dat elke laatste maandag van de maand bijeenkomt om ondernemende vrouwen met hart voor hun omgeving met elkaar in verbinding te brengen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Over samenwerkingen

Nieuwe Ruimte en De Ruimte werken samen om het voor ZZP-ers en ondernemers nog aantrekkelijker te maken een werkplek of een ruimte te huren voor workshops, lessen, lezingen. Zie www.deruimtebreda.nl

Nieuwe Ruimte werkt ook samen met PauwerSupport om iedereen kennis te laten maken met het drinken van gevitaliseerd water. In Nieuwe Ruimte kun je het water drinken en het tafelsierraad bekijken. PauwerSupport verkoopt deze. Zie ook www.pauwersieraden.nl