Workshop Luisteren naar je lijf, De Kracht van Schrijven

Workshop luisteren naar je lijf

Ken je dat:
Pijntje hier, kwaaltje daar

Dan is Intuïtief Schrijven echt iets voor jou.

Tijdens de workshop Luisteren naar je lijf van Bianca Wijngaards, de Kracht van Schrijven, ga je actief aan de slag met schrijven. Zij geeft je verrassend simpele en makkelijk toepasbare tools om contact te maken met je innerlijke stem en je lichaam. Je ervaart de kracht van schrijven. Je leert hoe je schrijft vanuit jouw intuïtie. Je gaat luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Het zal je meer rust en helderheid geven. Je gaat geïnspireerd weer naar huis.

Meer informatie en inschrijven voor de workshop kan op de website van Bianca Wijngaards, de Kracht van Schrijven: https://www.dekrachtvanschrijven.nl/workshop-luisteren-lijf