Daarom Nieuwe Ruimte

Als ondernemer, qi gong lerares en organisator van het netwerk Bredames, betekenisvol ondernemen stel ik mij ten doel, bij te dragen aan geluk en gezondheid van mensen.

We vinden gezondheid belangrijk en zetten het bovenaan op ons prioriteitenlijstje, maar uit onze activiteiten blijkt dat nog niet zo. Daarnaast zijn individualisering en vereenzaming ontwikkelingen van deze tijd, waar gezondheid onder lijdt.

Nieuwe Ruimte biedt ruimte aan begeleiders van workshops, lessen en lezingen die mensen inspireren om de verantwoordelijkheid voor gezondheid in eigen hand te nemen, mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden, lichaam en geest, voeding, creativiteit en gezelschap om zo blijdschap en gezondheid te vinden.

Nieuwe Ruimte doet dit aan de rand van het stadshart van Breda, waar de bereikbaarheid voor mensen met een stadsritme groot is, met twee sfeervolle zalen, een kookstudio, maatwerk als uitgangspunt en gezondheid in gezelschap als resultaat.

Kom anders eens kijken, je bent van harte welkom.