Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop ‘Living crystal clear’

12 maart van 19:00 - 22:00

eigen bijdrage

Kans om een introductie workshop mee te maken gegeven door Crystal Taylor uit Amerika. Ze reist in Maart 2019 door Europa, en is op 12 Maart in Breda.

Wanneer: 12 Maart , 19.00-22.00

Waar: Nieuwe Ruimte, Bosch straat 42,  Breda

Kosten: Eigen bijdrage

Taal: Engels , vertaling mogelijk

Opgeven: dinaroos@ziggo.nl

Samenvatting van de workshop “Living Crystal Clear”

Een creatieve en interactieve workshop met de grondslagen van Crystals grootmoeders levenswerk, de Phyllis Krystal Methode, en hoe het evolueerde over een tijdsspanne van meer dan 60 jaar, naar het laatste boek dat Phyllis schreef getiteld “Vlucht van de Feniks naar vrijheid”.

Crystal deelt hoe zij heeft doorgekregen om het thema van de feniks verder te dragen; een volledig loslaten van de oude manieren van zijn, die onze potentieel beperken, om de weg vrij te maken voor een her- geboorte in nieuwe wegen die ons zullen leiden in een nieuwe tijd van Liefde en harmonie op deze planeet. Ze leidt ons door een groepsmeditatie om ons sterker te verbinden met ons hogere bewustzijn, dat alle antwoorden en zekerheid biedt die we zoeken. Ze introduceert meer  belangrijke symbolen en technieken van de Methode, en hoe het lichaam en creatieve activiteiten te gebruiken, zoals liederen en kunst bij de symbolen. Tenslotte hebben we gelegenheid om een groeps- ‘çutting the ties’ [ beperkende banden verbreken] te doen zodat iedereen deze krachtige techniek kan ervaren.

Biografie:

Crystal Taylor draagt met liefde haar grootmoeders werk uit, de Phyllis Krystal methode, die ze 20 jaar geleden leerde van haar grootmoeder. Zij is ook geregistreerd Somatic Movement en Creative Art therapeut en gecertificeerd yoga instructeur, gericht op het helpen van anderen om hardnekkige onbewuste blokkades los te laten, en daarbij op een creatieve manier lichaam, mind en geest te integreren en de eigen hogere begeleiding te omarmen. Crystal leeft op het moment in Californië in de VS en reist veel. Ze heeft privé sessies, workshops en cursussen gegeven door de VS, Zuid Amerika en Azië, de afgelopen 15 jaar. Sinds twee jaar richt zij zich op het verder brengen van het werk van haar grootmoeder voor deze tijd, als Living Crystal Clear. www.livingcrystalclear.com

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
eigen bijdrage

Organisatoren

Diane Koning
Inge Verton

Locatie

Nieuwe Ruimte
Boschstraat 42
Breda, 4811 GH Nederland
+ Google Maps